Gespecialiseerde kinderkapper in Uden

Ben je op zoek naar een fijne kinderkapper in Uden om jouw kind(eren) te laten knippen? Dan ben je bij N58 Beautybar aan het juiste adres! Wij zijn namelijk onder andere gespecialiseerd in het knippen van kleine kindjes, van welke leeftijd dan ook. Kinderen vinden het vaak helemaal niet leuk om geknipt te worden. Het is nu eenmaal een beetje eng als iemand die ze niet kennen met een schaar rondom hun hoofd bezig is. Als kinderkapper in Uden nemen we dan ook altijd ruim de tijd voor het knippen van kindjes, en zorgen we ervoor dat ze op hun gemak zijn. Ook beschikken we over diverse tools en technieken om hun aandacht erbij te houden, want de meeste kindjes zijn heel snel afgeleid.

Kinderkapper Uden
Kinderkapper Uden

Kinderkapper in Uden voor ongeduldige kids

Niet alle kinderen vinden het eng om geknipt te worden, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw kind heel erg ongeduldig is. Ook dat is heel begrijpelijk. Daarom hebben wij als kinderkapper in Uden zo onze technieken om het kind bezig te houden, waardoor de tijd lijkt te vliegen. Zo wordt het stukken makkelijker om hun haren te knippen, of er nu een klein puntje af moet of ze een compleet nieuw model nodig hebben.

Kapsalon in Uden voor kinderen en volwassenen

Natuurlijk werken wij niet enkel als kinderkapper in Uden maar kun je ook als volwassene bij ons terecht. Wij bieden als kapper in Uden een zeer uitgebreid aanbod aan diensten, waaronder uiteraard knippen, verven, permanenten en het aanbrengen van een haarverlenging. Wat haarkleuringen betreft kunnen we je haar voorzien van één enkele kleur (door middel van verven of ontkleuren), maar er ook highlights of zelfs een ballayage effect in aanbrengen. Ben je niet tevreden met de lengte van je haar of zou je wel een wat vollere bos willen hebben? Dan kunnen we natuurlijk ook hairextensions aanbrengen. In onze kapsalon in Uden gebruiken we enkel extensions van absolute topkwaliteit, welke we doorgaans aanbrengen door middel van de vlechtmethode. Dit oogt heel natuurlijk en blijft heel lang zitten.

Een afspraak maken bij onze kapper in Uden

Moeten de puntjes of je pony een beetje bijgeknipt worden? Wil je de haren van je kids laten bijknippen? Of wil je een compleet nieuwe look, inclusief een andere kleur en evt. zelfs highlights? Wij staan graag voor je klaar met de nieuwste technieken en beste producten, om jou alleen de allermooiste look te bezorgen. Maak een afspraak door te bellen naar +31(0)6533 910 44 of vul het contactformulier in op deze website. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.