N°58 KIDS

Bij NO58 KIDS is knippen echt een feestje voor elk kind!

Je mag zelf kiezen of je wilt zitten op de stoere motor, in de BMW-auto of op een echte kappersstoel. Tijdens het knippen kun je naar een filmpje kijken. Is de kapster klaar met knippen, dan is het tijd voor gel, een stoere kleur of vlechtjes. Daarna nog even grabbelen niet te vergeten en weer naar huis.

.Zorg dat de haren gewassen zijn en zonder gel, dat knipt fijner voor beiden.

Bang zijn?

Helemaal niet nodig! Sommige kinderen vinden knippen niet leuk. Ze kunnen dan boos worden en/of gaan huilen en een beetje theater zit er soms ook bij. Dit zijn uiteraard uitzonderingen, maar het komt voor, maar vaak moet ze even door het moment heen. Want zodra ze van de stoel afzijn is het ineens allemaal over.


WAT KUN JE VERWACHTEN

  • Kapsalon is een kapsalon voor kinderen. Er valt voor kinderen veel te zien en te beleven. We hebben speciale stoelen waar de allerjongsten tijdens een auto- of motorritje snel worden geknipt.
  • Voor elke afspraak plannen we een half uur, zodat de kapster echt de tijd heeft voor elk kind
  • Kom je voor de eerste keer bij NO58 Kids Plannen we altijd een afspraak van een uur zodat je samen met papa en/of mama alles eens goed kunt bekijken. De kapster echt de tijd heeft en je op je gemak kan stellen als je het spannend vindt om geknipt te worden.
  • Uw kind wordt geknipt door professionele kinderkapster. Alle kinderen zijn welkom, ook degene het heel spannend vinden
  • Kinderkapsalon NO58 KIDS is de kinderkapper, die zich specifiek richt op het knippen van haren van kinderen.,.
  • De inrichting gezellig is, er mooie stoelen zijn, om in geknipt te worden, je gezellig kan kletsen, je mag af en toe wiebelen tijdens het knippen en dan krijg je toch nog een perfect kapsel. Ook tranen mogen stromen, zelfs gillen mag, niemand die er last van heeft. Ook zulke klanten zijn net zo welkom!

De kinderkapsalon is speciaal ingericht voor het knippen van kinderen van nul totdat ze het niet meer leuk vinden om tussen Bumba, Woezel en Pip, Kabouterplop, Spiderman, Mickey mousse en al hun vriendjes te zitten.


Voor veel kinderen is het een ramp om naar de kapster te gaan. Deze tijd is voorbij! Voortaan is het superleuk om geknipt te worden in NO85 KIDS.

Te denken aan een filmpje, spelen met speelgoed tijdens het knippen werkt enorm mee om het kind af te leiden. Vaak vragen we wat hulp van ouders zeker gezien wanneer een kindje op schoot zit bij papa of mama. Dan is het handig voor ons om het kindje een beetje af te leiden door bijvoorbeeld een boekje lezen of doormiddel van zijn of haar favoriete filmpje af te spelen. Kids gaan dit dan uiteindelijk als een leuk uitje... daar streven wij naar.

Voor de grote meisjes is er ook een speciale leuke hoek... de haar plukjes van NO58 KIDS! Allerlei mooie plukjes met klemmetjes, fel kleurde maar ook Unicron. Extra lange gekleurde haren voor in je vlecht. Of wil je het liever toch wat langer laten zitten kies dan voor een gekleurde extension of veertje. Keus genoeg... NU al vanaf €1,00!

Wil je specifiek een kleur omdat je een bruiloft hebt of je bent jarig gelieve even van tevoren melden tijdens het maken van de afspraak om teleurstelling te voorkomen dat net jouw kleur al weg is.