Regelement afspraak maken

Belangrijke mededeling: Als je verhinderd bent voor je afspraak, verzoeken wij je vriendelijk om deze op tijd af te zeggen.

Het gebeurt regelmatig dat klanten zonder bericht niet op hun afspraak verschijnen of op het laatste moment afzeggen. Dit leidt tot onnodige vertragingen voor andere klanten en voor N°58. Hierdoor kunnen we minder mensen helpen en lopen we inkomsten mis.

Wat kun je doen als je verhinderd bent voor je afspraak?
Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak annuleren door op de link onderaan je bevestigingsmail te klikken. Vergeet niet om meteen een nieuwe afspraak in te plannen via onze website www.no58.nl . Als je liever belt, bel dan minimaal één werkdag van tevoren tijdens onze openingstijden op telefoonnummer 06-53391044 of stuur even een whatsapp bericht.

Voeg je afspraak toe aan je eigen agenda.
Hoewel we werken met een uitstekend systeem genaamd Salonized, kan het soms voorkomen dat de software niet goed werkt. We raden je daarom aan niet afhankelijk te zijn van het herinneringsbericht, maar om je afspraak ook in je eigen agenda te zetten.

Wat zijn de kosten als je niet komt opdagen of te laat afzegt?
Als je jouw afspraak niet nakomt of niet op tijd afzegt, zijn wij genoodzaakt de volgende regels toe te passen:

  • De eerste keer wordt de helft van de behandeling in rekening gebracht via een Betaalverzoek.
  • Bij een tweede keer zijn wij genoodzaakt om de volledige behandelingskosten in rekening te brengen via een Betaalverzoek.

Let op: Door het maken van een afspraak ga je akkoord met onze voorwaarden.er invullen...