Kapsalon in Uden

In onze kapsalon in Uden kun je terecht voor alle diensten op het gebied van haar. Onze professionele kappers kunnen de puntjes van je haar bijwerken, maar ook een volledig nieuw model knippen, je haren verven en zelfs een haarverlenging aanbrengen door middel van extensions. Ook op het gebied van verven bieden we een zeer uitgebreid pakket aan opties. Je kunt zowel kiezen voor één enkele kleur (verven of ontkleuren) maar in plaats daarvan ook kiezen voor highlights, de ballayage techniek of een combinatie van deze technieken.

Voor het verven van het haar maken we in onze kapsalon in Uden gebruik van de producten van het merk Farmavita. Deze verf bevat een long lasting formule en heeft bovendien een 100% dekking op wit en grijs haar. De vele prachtige kleuren haarverf van dit merk maakt het makkelijk om de juiste tint te kiezen, die goed past bij je huidskleur. Uiteraard adviseren we je daarin graag.


Kapsalon Uden
Kapsalon Uden

Kapsalon in Uden voor kinderen

Je kunt niet alleen als volwassene terecht in onze kapsalon in Uden. We zijn er namelijk ook speciaal voor kinderen. Voor hen is het vaak lastig om geknipt te worden. Ze vinden het een beetje eng of zijn snel afgeleid. Daarom beschikken wij over diverse technieken en tools om de kinderen met hun aandacht erbij te houden, en van de knipbeurt een leuke ervaring te maken. Dus ben je op zoek naar een goede kinderkapper in Uden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We knippen zowel mannen als vrouwen

Natuurlijk kunnen we in onze kapsalon in Uden zowel vrouwen als mannen knippen. Voor mannen bieden we bovendien aanvullende diensten, zoals het scheren of trimmen van je baard en/of snor. Dit zogeheten barber knippen is echt een specialiteit, waar niet elke kapsalon in Uden je dezelfde kwaliteit in kan bieden. Wij kunnen dat na jarenlange ervaring echter wel, waardoor we je kunnen verzekeren van de perfecte cut of shave. We kunnen daarbij zowel heel licht de contouren bijwerken (voor als het knippen slechts 2 weken geleden is), maar ook de gehele baard opnieuw in model knippen, net wat je wenst.

De opties voor een haarverlenging

Droom je van een veel voller of langer kapsel? Wij kunnen je als kapper in Uden voorzien van prachtige hairextensions, die er super natuurlijk uitzien. Deze extensions kopen we in India in, omdat de haarstructuur van Indisch haar heel erg lijkt op die van ons. Al deze extensions zijn op professionele wijze gesorteerd en geverfd, en liggen altijd met alle haarschubben dezelfde kant op. Daardoor zijn klitten verleden tijd, en geniet je extra lang van je extensions.

Heb je interesse in een van onze diensten? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar +31(0)6533 910 44 of het contactformulier op onze website in te vullen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!