Kapper in Uden voor professionele knipbeurt

Ben je op zoek naar een professionele kapper in Uden voor een nieuwe kleur, een permanent of gewoon een goede knipbeurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen als kapper in Uden alle soorten haarverzorging bieden die je maar wenst, en je een complete nieuwe look bezorgen. Dit doen wij geheel aan de hand van jouw wensen, waarbij we je uiteraard graag adviseren met betrekking tot het model of de haarkleur. Veel mensen weten niet zo goed wat hun goed staat, en vinden het daardoor lastig om te beslissen voor welk kapsel ze gaan. Heb jij bijvoorbeeld al jarenlang hetzelfde model en wil je eens wat anders? Wij denken als kapper in Uden graag met je mee, zodat het resultaat super goed bij je past en heel natuurlijk oogt.

Kapper in Uden voor haarverlenging

Een van de diensten die wij als kapper in Uden bieden is haarverlenging. Dit doen wij aan de hand van extensions van 100% natuurlijk, menselijk haar, dat we in India inkopen. Indisch haar lijkt van al het haar in de hele wereld het meeste op de structuur van ons eigen haar, vandaar dat we daar de voorkeur aan geven. Al deze extensions zijn op professionele wijze gekleurd, wat een heel natuurlijk resultaat geeft.

Er zijn diverse manieren waarop we de hairextensions kunnen bevestigen, maar in onze kapsalon in Uden geven we doorgaans de voorkeur aan een vlechtje op de hoofdhuid. Op die manier zijn ze gemakkelijk te bevestigen, en deze methode valt bijna niet op.

Ballayage of highlights

Naast de standaard behandelingen voor knippen, verven en stylen bieden we als kapper in Uden ook hele bijzondere verftechnieken aan, namelijk ballayage of highlights. Deze hebben betrekking op een hele gemêleerde look, waarbij diverse kleuren met elkaar worden gecombineerd. Vooral de ballayage techniek is de laatste jaren erg populair geworden, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Het resultaat is ontzettend mooi en heel erg trendy, en hoeft als je je eigen haarkleur bovenin houdt niet vaak te worden bijgewerkt.

Gespecialiseerde kinderkapper

Ben je op zoek naar een fijne kapper in Uden waar je met je kinderen terecht kunt? Dan is het goed om te weten dat wij tevens gespecialiseerd zijn in het knippen van kinderen. Als kinderkapper in Uden weten wij hoe vervelend sommige kindjes het vinden om geknipt te worden en hoe snel ze zijn afgeleid. Daarom beschikken wij over diverse technieken om hun aandacht erbij te houden en van de knipbeurt een leuke beleving te maken. Zo wordt het stukken makkelijker om ze te laten knippen. Jij blij, je kind blij!