kapsalon producten 


GELOOF
IN NATUURLIJKE
SCHOONHEID

Previa natural haircare 

PREVIA NATURAL HAIRCARE GELOOFT IN DE PERFECTIE VAN DE NATUUR EN ZET ZICH IN OM HET TE BEHOUDEN MET PURE EN NATUURLIJKE PRODUCTEN.WE ZEGGEN NEE TEGEN AARDOLIEDERIVATEN, CHEMISCHE OPPERVLAKTEACTIEVE STOFFEN, CONSERVEERMIDDELEN EN KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN.
FORMULERINGEN VAN PREVIA NATURAL HAIRCARE BEVATTEN GECERTIFICEERDE ORGANISCHE ACTIEVE PRINCIPES VERKREGEN UIT INNOVATIEVE EN DUURZAME TECHNOLOGIEËN.WE ZIJN ONS BEWUST VAN DE IMPACT VAN ONZE KEUZES OP DE PLANEET, DAAROM GEBRUIKEN WE ALLEEN INNOVATIEVE EN ECOLOGISCHE MATERIALEN VOOR ONZE VERPAKKINGEN.WE DOEN ER ALLES AAN OM ERVOOR TE ZORGEN DAT ELKE BEHANDELING ALS EEN UNIEKE EN ONVERGETELIJKE ERVARING WORDT ERVAREN: EEN OLFACTORISCHE REIS GELEID DOOR GESELECTEERDE OMHULLENDE GEUREN.ALS JE OOK IN ONZE WAARDEN GELOOFT, KIES DAN NIETS ANDERS VOOR JE HAAR. KIES PREVIA NATURAL HAIRCARE

DUURZAME, GLANZENDE KLEURBEHANDELING

Farmavita haarkleuring 

Als kapster heb ik niet alleen ervaring maar ook leuke ideeen, in mijn kapsalon neemt ik de tijd voor iedereen. Zo loop je niet alleen met een geweldig kapsel naar buiten, maar heb je ook nog eens een ontspannen moment voor jezelf gehad.
We willen er allemaal goed verzorgd uitzien en daar hoort een fris kapsel en gezond haar zeker bij!
Ik werken met het merk Farmavita voor de kleur .Farmavita Life Color Haarverf is een professionele haarverf. De haarverf is verkrijgbaar is tinten die zijn geïnspireerd door stenen en metalen. Farmavita Life Color Plus Haarverf bevat een long lasting formule en heeft een 100% dekking op wit haar. De haarverf dringt diep door in de vezel, heeft een uitstekende grijsdekking en beschermt het haar.
Langdurige en intense kleur > 100% dekking op wit haar> Uitstekende grijsdekking> Ideaal om de gewenste kleur te kiezen

CREËER JE EIGEN STIJL 

Een maximale vrijheid voor je persoonlijke creativiteit. voor ongelooflijke resultaten voor wat betreft model, structuur en glans . en om je knipbeurt beter uit te laten komen . modeleer je haar en geef het volume zonder het zwaar te maken en zonder dat er resten achterblijven. 

extract van koningskaarsbloemen 

UW SPECIALISTE IN HAARVERLENING 

Hairextensions van Original Socap

Het aanbod van verschillende hairextension systemen:
Prebonded wax extensions met een stevige keratine bonding.
Tape extensions met plakstrip die je gemakkelijk kunt hergebruiken.
Microring I-tip prebonded extensions die vast gezet worden met microrings.
Weft hair hairweave die je kunt vastzetten met een vlecht methode of micro ring.
Bulk haar zijn losse haren waarvan je zelf extensions kunt maken.
Original Socap is al 20 jaar marktleider op gebied van hairextensions. Wij horen daarom ook bij de top 3 beste merken van de wereld. Met een eigen laboratorium blijft Original Socap haar producten vernieuwen en staan wij garant voor de hoogste kwaliteit.