Haarverlengingen

So.cap hairweave extensions noemen ze ook wel weave , weft of matten

Deze extensions zijn van 100% menselijk haar.
De Original Socap hairweave is gemaakt van haar uit India. Indisch haar sluit het beste aan op de structuur van ons eigen haar. De extensions zijn Remy's gesorteerd, dit houdt in dat alle haarschubben in de juiste richting liggen. Dit is om vervilting en klitten tegen te gaan. Alle extensions zijn op professionele wijze gekleurd.
Verkrijgbaar in stijl, natural weave (wavy).
De original Socap Hairweave is nu verpakt per 50 gram voor een complete haarverlenging heb je 100 a 125 gram nodig. Wil je volume heb je aan een mat van 50gram voldoende
De verschillende manieren om je hair weave te bevestigen.
Hairweaves kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. De meest bekende manier is door middel van een vlechtje op de hoofdhuid. Ook leent dit product zich prima om met microrings te worden bevestigd.
Stylen van Original Socap extensions
Vergeet tijdens het krullen of stijlen niet een verzorgend product te gebruiken om het haar te beschermen. Onze extensions kun je heel makkelijk krullen met de krultang of stijlen met de stijltang.
Ons advies voor garantie
Wij adviseren altijd shampoos , maskers, enz te gebruiken van POP , omdat dit het beste aansluit op de verzorging van de extensions. Deze producten zijn mild en zeer geschikt voor uw eigen haar.